Насловна Authors Posts by Trinity Media

Trinity Media

117 POSTS 0 COMMENTS

НАСТАНИ И МАНИФЕСТАЦИИ ПО МЕСЕЦИ И РЕГИОНИ

НАСТАНИ И МАНИФЕСТАЦИИ ПО МЕСЕЦИ И РЕГИОНИ                                 ЈАНУАРИ           ГЕВГЕЛИЈА -       3 и 4-ти Јануари -Божиќен Панаѓур -       7-ми Јануари Приредба по повод Божиќен Панаѓур - Фондација Аполонија   ДОЈРАН -       5...

Планинарски патеки во Република Македонија

Согласно основната дејност и програмата  на Агенцијата за Промоција и Подршка на Туризмот на Македонија-АППТРМ зацртана  е реализација  на проект за  развој на  туризмот ...

Планински велосипедски патеки

Агенцијата за Промоција и Поддршка на туризмот на Република Македонија согласно со својата дејност и програмата  за развивање на туризмот во Македонија активно го...

Проект за развој на туризмот во областа на слободното летање...

Основна цел и дејност на Агенцијата за Промоција и Подршка на Туризмот на Македонија-АППТ  е поуспешно да се промовира државата преку туризмот и иницирање...

Отомански Споменици

Исламските споменици во Македонија претставуваат импозантни градби, кои до ден денес ја раскажуваат приказната за богатството и големината на Отоманската Империја. Кон крајот на...

Засилување на меѓуиснституционалната соработка и превземање на активности за поддршка и...

Директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија, г-дин Љупчо Јаневски, оствари работна посета на Југоисточниот регион кој изобилува...

Агенцијата за туризам во соработка со Македонската алпинистичка федерација ќе ги...

Оваа година Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија работи на проектот “Развој на алпинизам и негово ставање во функција...

Сите категории