Shtëpi Authors Posts by Trinity Media

Trinity Media

117 POSTS 0 COMMENTS

Promovimi i vlerave turistike të Maqedonisë në Slloveni

Republika e Maqedonisë e ka nderin të jetë vend i partneritetit të panairit që mbahet për të 56 –ën herë për ushqim dhe bujqësi...

U nënshkrua Memorandum për bashkëpunim ndërmjet Agjencisë për Turizëm dhe Komunës...

Agjencia për Promovimin dhe Përkrahjen e Turizmit (APPT) të Republikës së Maqedonisë dhe Komuna e Debarcës sot nënshkruan Memorandum për bashkëpunim. I njëjti u...

Mesatarja e punës së APPT në gjysmën e parë të vitit

Rezultatet e punës së deritanishme kanë bërë që prodhimi turistik i Maqedonisë të bëhet konkurrues në tregun botëror, me këtë edhe rritja e qarkullimit...

APMT-ja dhe Komuna e Karposhit me projekte të përbashkëta për një...

Drejtori i Agjencisë për Promovimin dhe Mbështetjen e Turizmit të Republikës së Maqedonisë, Ljupço Janevski sot ka realizuar një takim pune me kryetarin e...

Zhvillim i turizmit rural në komunën rurale Mogilla me përkrahjen e...

Detektimi i mundësive dhe nevoja për zhvillimin e turizmit rural në Komunën e Mogillës ishte temë e diskutimit në takimin e punës së drejtorit...

Të hyrat devizore nga turizmi me rritje në tremujorin e parë...

Të hyrat revizore në tremujorin e parë të vitit 2018, të realizuar në bazë të turizmit shënon rritje prej 26,5%. Turistët në tre...

Intensifikimi i bashkëpunimit ndërmjet APMT-së të Republikës së Maqedonisë dhe Agjencisë...

Drejtori i Agjencisë për Promovimin dhe Mbështetjen e Turizmit të Republikës së Maqedonisë, z-ri Llupço Janevski dhe z-ri Nikolla Shallvarinov, drejtori i Agjencisë së...

APMT-ja dhe pushteti lokal me një bashkëpunim të përbashkët për zhvillimin...

Drejtori i Agjencisë për Promovimin dhe Mbështetjen e Turizmit, Llupço Janevski ishte në një vizitë pune në komunën e Kratovës, ku ka realizuar një...

Turneu më i madh informativ për prezantimin e atraksioneve turistike të...

Agjencia për Promovimin dhe Mbështetjen e Turizmit të Republikës së Maqedonisë së bashku me  NPT Turs organizon turneun më të madh informativ deri më...

НАСТАНИ И МАНИФЕСТАЦИИ ПО МЕСЕЦИ И РЕГИОНИ

НАСТАНИ И МАНИФЕСТАЦИИ ПО МЕСЕЦИ И РЕГИОНИ                ЈАНУАРИ      ГЕВГЕЛИЈА-       3 и 4-ти Јануари -Божиќен Панаѓур-       7-ми Јануари Приредба по повод Божиќен Панаѓур - Фондација Аполонија ДОЈРАН-       5...

Сите категории