Насловна Проект за локална и регионална конкурентност

Проект за локална и регионална конкурентност

Објава за јавни консултации на документи за заштита на животна средина и социјални аспекти

 

Список за проверка на планот за управување со животна средина –  Изградба на СПА центар, турска бања, сауна и Изградба на лаунџ бар во Хотел Монтенегро

 1. Изградба на СПА центар, турска бања, сауна и Изградба на лаунџ бар во Хотел Монтенегро
 2. Формулар за доставување на коментари

 

План за проверка на план за управување со животна средина и социјални аспекти – Автентична летна тераса со детско катче и поглед кон убавините на Шара

 1. Автентична летна тераса со детско катче и поглед кон убавините на Шара
 2. Формулар за доставување на коментари

 

План за проверка на план за управување со животна средина и социјални аспекти за подпроектот – СПОРТСКО АДРЕНАЛИНСКИ ПАРК – КАРПОШ

 1. Спортско адреналиски парк – Карпош
 2. Формулар за доставување на коментари

План за управување со социјалните аспекти и животна средина – Потпроект – Култот на Водата

 1. Потпроект – Култот на Водата
 2. Формулар за доставување на коментари

 

План за проверка на Планот за животна средина и општествено управување – Доградба и реконструкција на сместувачки капацитет за проширување на набавките, подигање на квалитетот на сместувачките капацитети и подобрување на конкурентноста

 1. Доградба и реконструкција на сместувачки капацитет за проширување на набавките, подигање на квалитетот на сместувачките капацитети и подобрување на конкурентноста
 2. Формулар за доставување на коментари

 

План за управување со животна средина за подпроектот – Подобрување на пристапности и атрактивност на ” Сончева езерска населба мантово ” и околината

 1. Подобрување на пристапности и атрактивност на ” Сончева езерска населба мантово ” и околината
 2. Формулар за доставување на коментари