Насловна Authors Posts by Trinity Media

Trinity Media

117 POSTS 0 COMMENTS

Лицата со оштетен слух вклучени во туристичката промоција на Македонија

На иницијатива на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија, претставувана од директорот, Љупчо Јаневски денеска се оствари средба со...

Покана за работен состанок на 04.06.2018 година

Почитувани,Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Ве поканува на работен состанок на ден 04.06.2018 година (понеделник) од 11 до 14 часот, во хотел...

Новинари од Естонија во посета на Македонија со цел запознавање на...

Денес во Македонија пристигна екипа на ТВ Талин-Национална телевизија од Естонија, која ќе снима репортажи на повеќе туристички локации низ нашава земја. За време...

Директорот Јаневски продолжува со посета на општините и регионите низ Македонија

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија, предводена од директорот Љупчо Јаневски продолжува со посета на општините и регионите низ...

Јапонски тур-оператори во посета на Македонија со цел запознавање на туристичките...

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија во соработка со “Japan Association of Travel Agents (ЈАТA)”– Јапонска асцоцијација на туристички...

Засилување на соработката значи успешно претставување на регионов на трети пазари

На покана на Националната туристичка организација и Министерство за трговија, туризам и телекомуникации на Србија, Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на...

Покана Б2Б средба – Јапонски тур оператори

Почитувани,Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот во Република Македонија Ве поканува на B2B состанок со претставници на јапонските туроператори:-          ANA sales Co. ltd...

Македонија се подготвува за пречек на зголемен број на кинески туристи

Туристичката индустрија е еден од носечките инструменти кој помага во зајакнување на регионалната соработка, стимулирање на економската активност и засилување на инвестициите во туризмот....

Засилување на меѓуиснституционалната соработка и превземање на активности за поддршка и...

Директорот на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија, г-дин Љупчо Јаневски, оствари работна посета на Југоисточниот регион кој изобилува...

Агенцијата за туризам во соработка со Македонската алпинистичка федерација ќе ги...

Оваа година Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот (АППТ) на Република Македонија работи на проектот “Развој на алпинизам и негово ставање во функција...

Сите категории