Интернационални саеми

Пријави се за повеќе
информации од АППТ

Република Северна Македонија
во странски медиуми

Српски
Бугарски
Албански
Англиски
Француски
Руски
Шведски
Полски
Холандски
Словенечки
Турски
Италијански
Хрватски
Чешки
Јапонски
Норвешки
Амерички
Австралиски
Германски
Дански
Израелски
Ирски
Фински
Белгиски
Косовски
Романски
Катарски
Естонски

Информативни
патувања


Notice: Undefined property: stdClass::$Rich_Web_SVS_AP in /home/tourismmacedonia/public_html/wp-content/plugins/slider-video/Rich-Web-Video-Slider-Widget.php on line 7976

Loading

Како продолжување на медиумската кампања со Албанија, денес директорот на #АППТ, Љупчо Јаневски даде интервју за албанската #ABC News со коешто ја најави туристичката понуда на РС Македонија за 2021 година, очекувањата од претстојната сезона и важноста за регионален пристап во понудата. За интервјуто Јаневски ги потенцираше:
✅ важноста на албанските туристи;
✅ сигурноста на дестинацијата;
✅ можноста за откривање на нови туристичките потенцијали на државава;
✅ РС Македонија – сигурна како дома;
✅ важноста за регионален пристап кон сите земји од регионот како пазар од 15-20 милиони жители и неопходноста од зајакнување на понудата, протоколите и законската регулатива;
✅реализација на иницијативата за отворањето на зелени зони за патување.
#Домасиедома
#allinmacedonia
#askundsinështëpi
#domasiedoma
#safeiNMacedonia
... See MoreSee Less

View on Facebook