Насловна Prishtina Tourism Fair

Prishtina Tourism Fair

 

Веќе 15 години, CEO како водечка компанија за саеми во Косово, обезбедува платформа за соработка и размена на искуства помеѓу професионалци и страсти за туризам и спорт.

Меѓународниот саем за туризам и спорт е промотивен и комерцијален настан за туризмот и спортот. Ова издание открива широк спектар на туристички дестинации и атракции, спортски и разни понуди од голем број туристички агенции, бизниси, институции од земјата, регионот и пошироко.

Саемот за туризам и спорт е совршено место за создавање мрежи со професионалци од туристичката и спортската индустрија на Балканот, станувајќи главно место за потенцијална деловна соработка за сите засегнати страни и стана единствена платформа за вршење на бизнис.

16 - 17 Април 2019 година

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.