Насловна TTI IZMIR

TTI IZMIR

Распоред

Патување во Турција - Измир саемот го соединува туристичкиот сектор на национално и меѓународно ниво секоја година. Во фуарда, што значи интензивна активност; Конгресот за меѓународен туризам на туризмот, презентации на компании, изложби, форуми се вклучени во програмата за активности. Секоја година, концептот на саемот може да се следи на страната кога распоредот на настаните се одредува според барањата на учесниците.

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

44,589


посетеност

 

63


држави

 

12


одржување

 

2


дена изложба

 

Саеми

Зошто да присуствувам? 

- Нови договори за соработка
- Создавање на свеста за бренд и зајакнување
- Стартување на нови производи и услуги
- Размена на информации со домашни и меѓународни туристички експерти
- B2B повици да се направат со поканети купувачи од странство
- Развој на задоволството на клиентите
- Воведување нови туристички трендови и дестинации за одмор

Зошто да ја посетите?

-Средба и деловни контакти со големите туристички компании низ целиот свет
- Нови можности за работа во секторот
- Споредете го квалитетот на сите специјални производи и услуги
- Учествувајте на конференции, семинари, панели и настани поврзани со иднината на секторот
- Обезбедете договори за испорака на производи и услуги
- Набљудување на конкурентно опкружување
- За да добиете детални информации за најновите трендови, можности за бизнис и сектор во туристичкиот сектор