Насловна Salon des Vacances

Salon des Vacances

61-то издание на саемот за одмор во Брисел ќе се одржи од 7 до 10 февруари 2019 година во Брисел Експо.

Со цел да се гарантира пријатна посета во безбедносна клима, се преземени посебни мерки за пристап до палатата во Брисел Експо.

07 - 10 Февруари 2019 година

Достапни се 3 записи:

Палата 3 и 4 (од страна на атомиум и метро)
Астрид Хол преку паркирачкиот мост C
Најдобро е да не се донесе голема торба за да се избегнат редици на влезот.

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми