Насловна ITB Asia

ITB Asia

Што е ИТБ Азија

 

ITB Asia е годишно одржано тридневно B2B шоу и конвенција за туристичката индустрија; тој е дизајниран да стане примарен настан за туристичката индустрија во Пацификот, слично како и нејзиниот родителски настан - ITB Berlin. Сега во својата дванаесетта година во Сингапур, ИТБ Азија ќе се одржи во Марина Беј Сентс.

Тој е организиран од Messe Berlin (Сингапур) Pte Ltd и е поддржан од Бирото за изложба и конвенција во Сингапур. Денес, ITB Азија е број еден за средби за индустријата за патување и форум за воспоставување квалитетни контакти со клиентите и спроведување на бизниси. Ова е местото каде што меѓународните излагачи од сите сектори во рамките на синџирот на трговија со патници и водечките туристички компании во Азија Пацифик и новите мали и средни претпријатија се среќаваат со врвни меѓународни купувачи од пазарите MICE, Leisure и Corporate Travel.

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.