Насловна IBTM World

IBTM World

Зошто треба да го посетиме IBTM World?

Во IBTM World се претставува - глобалната MICE заедница - токму во срцето на се што правиме.

За 3 дена, целата индустрија ви дава платформа за извор на нови добавувачи, стекнување непроценливо знаење и мрежа со глобалната заедница.

Изложба во IBTM World

Инспирирајте ги луѓето со вашите производи и услуги за време на тридневните силни лични состаноци со клучните купувачи од целиот свет.

Сега, во 31-то издание, IBTM World бара само највисок квалитет на купувачи за нашите изложувачи - кој ви нуди најпрофесионален и најефикасен канал за да го направите вашиот бизнис.

Направете долготрајни, профитабилни деловни односи и поставете го вашиот бренд како експерт за состаноците и заедниците за настани. Зголемете ја вашата изложеност и имајте интеракции Б2Б за да направите вистинска разлика за вашиот бизнис.

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.