Насловна Holiday SPA EXPO

Holiday SPA EXPO

HOLIDAY & SPA EXPO 2019 е врвен настан за туристичката индустрија во Бугарија, која секоја година собира водечки домашни и странски компании.

Меѓу изложувачите кои ги промовираат своите дестинации и туристички производи на HOLIDAY & SPA EXPO можете да се сретнете со национални и регионални туристички одбори, претставнички организации, туроператори, хотели и одморалишта, спа и велнес центри, агенции за развој на еко, голф, вино и гурманските производи и младински туризам.

HOLIDAY & SPA EXPO 2019 се одржува за три дена, од четврток до сабота.

14 Февруари - 16 Февруари 2019 година

Првиот ден од изложбата е закажан за деловни состаноци со ограничен пристап само за изложувачи, посетители со платена претквалификација и акредитирани медиумски претставници.

Салите во Конгресниот центар каде се одржуваат презентации и дебати остануваат отворени за сите заинтересирани.

Во текот на вториот и третиот ден на фер вратите се отворени и за професионалци и за широката јавност.

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми