Насловна Alpe-Adria Ljublјana

Alpe-Adria Ljublјana

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот ќе учествува на интернационалната саемска манифестација “Alpe-Adria – International Tourism and Leisure Show”.

Податоци за саемот:
31st  Alpe-Adria – International Tourism and Leisure Show
GR – Ljubljana Exhibition and Convention Centre, Slovenia
29-ти јануари - 1-ви февруари 2020 година
http://www.alpeadria.si/en/

Центарот за изложби и конвенции во Љубљана, Словенија од 29-ти јануари до 1-ви февруари 2020 година ја отвора вратата на 31-от главен туристички саем во Словенија, Алпе-Адрија.
Саемот за туризам и рекреација Алпе Адрија опфаќа широк опсег на туристички содржини и е поделен на четири дела: патување, одмор, екскурзија и активности, а кои се однесуваат на различна и сегментирана публика.  Тоа е изложба за патувачи, спортисти, алпинисти, пешаци, активни учесници во рекреација, џогирања, велосипедисти, љубители на спортови во природа.

Зошто да учествувате на саемот?

  • Се очекува зголемен број изложувачи, што значи широк спектар на конкуренти од регионот и пошироко, нивни идеи и решенија.
  • Се очекува зголемен број на директни посетители заинтересирани за понуда за активен одмор во природа.
  • Саемот е можност за ваша презентација, директна продажба и тестирање на вашата понуда.
  • Можност за учење, вмрежување, консултации и контактирање со нови трендови

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.