Насловна TTI Travel Turkey Izmir

TTI Travel Turkey Izmir

Саемот за туризам во Измир, Турција “TRAVEL TURKEY İzmir” е еден од водечките туристички настани во Турција, кој го соединува туристичкиот сектор на национално и меѓународно ниво секоја година. Истиот ќе се одржи од 22ри до 27ми февруари 2021 година, во организација на TÜRSAB - Здружението на турски туристички агенции и İZFAŞ, под покровителство на Република Турција, Министерство за култура и туризам.

На последното издание на “TRAVEL TURKEY İzmir” со свој простор беа присутни 1.284 изложувачи од 36 земји, 54 градови и беше посетено над 50.000 туристички професионалци. Саемската манифестација секоја година има одлична медиумска покриеност со што на изложувачите им се овозможува зајакнување на  врските со странските пазари,  во насока на постигнување на бизнис целите.

Оваа година, поради настанатата ситуација со падемијата, и Travel Turkey Izmir 2021 се организира ОНЛАЈН.

Сите потребни информации за учество на овој саем може да ги најдете на официјанлата веб страна www.travelturkeyexpo.com

Напомена:

Поради фактот што самиот организатор не дозволува претставување на повеќе од 1 (еден) учесник на еден штанд (виртуелен простор), Ве информираме дека АППТ ќе учествува сама, но сите заинтересирани компании од туристичкиот сектор можат да се пријавуват директно на горенаведената веб страна.

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.