Насловна Пријави од укажувачи

Пријави од укажувачи

Решение за назначување на овластено лице за прием на пријави од укажувачи

Лице овластено за прием на пријави од укажувачи во Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот e:

Славчо Јосифовски

Поднеси пријава на: [email protected]

Контакт телефон: +389 (2) 3125 756

Адреса: 11 Октомври бр.13 1000 Скопје