Насловна WTM London

WTM London

WTM London е еден од водечките саеми во областа на туризмот и континуирано расте надвор од очекувањата во изминатите четири децении. На WTM London изминатата година беа присутни над 40 земји, 221 изложувачи и 9.000 трговски посетители односно повеќе од 51.000 учесници.

WTM London е место каде се развиваат нови идеи и бизнис соработки и кои притоа ги обликуваат плановите за патување во наредните 5 години.

Саемот е место каде се  поврзуваат светските туристички агенции, а само минатата година на WTM Лондон се остварија милиони состаноци, што резултираше со околу 3 милијарди фунти склучени договори.

WTM онлине платформата изобилува со можности за закажување на состаноци, speed networking платформа, како и голем број на предавања и конференции за размена на нови идеи и искуства.

Директен лет Скопје – Лондон

Директен лет Охрид  – Лондон

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

Пополнетите документи можете да ги испратите и на следниот мејл: promotion@tourismmacedonia.gov.mk

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.