Насловна ETIF Tirana

ETIF Tirana

Expocity Албанија, во соработка со Министерството за туризам и животна средина, ќе го организира Интернационалниот саем за туризам во Тирана.

Овој саем ќе биде еден од најважните настани на регионалниот туризам, кој има за цел да ја охрабри соработката и промоцијата на туристичките дестинации преку трговија, конференции и B2B средби. Учесниците од различни земји ќе го прикажат својот туристички потенцијал во различни категории, како што се: дестинации, сместување, агенции, поморски туризам, планински туризам, гастрономија итн.

Овој саем ќе им даде можност на претпријатијата да понудат специфично и уникатно искуство за посетителите во регионот.
Саемот несомнено ќе го привлече вниманието, преку презентирање на туристички трендови и нови производи во оваа област.
Со своето второ издание, овој саем ќе обезбеди контакт точки за клучните играчи во индустријата за туристички услуги, кои се занимаваат со клучните тур-оператори и вмрежување со клучните претставници на Балканот.

03 - 05 Април 2023 година

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.