Shtëpi Thirrje publike dhe publikime

Thirrje publike dhe publikime

Projekte për konkurrencë lokale dhe rajonale

____________________________________________________________

Thirrje publike për blerje të fotografive me motive dhe lokacione turistike për Republikën e Maqedonisë së Veriut nga ana e APMT

 

-Thirrje publike për blerje të fotografive me motive dhe lokacione turistike për Republikën e Maqedonisë së Veriut nga ana e APMT