Насловна Измами или корупција

Измами или корупција

Решение за назначување на лице кое известува за неправилности и сомнежи за измами или корупција
Годишен план за проценка на ризици од корупцијата на АППТ – 25.07.2022 год
Годишен план за проценка на ризици од корупцијата на АППТ – 18.01.2024 год

Лице овластено за неправилности и сомнежи за измами или корупција во Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот e:

Алексансар Калеников

Поднеси пријава на: [email protected]

Контакт телефон: +389 (2) 3223 101

Адреса: 11 Октомври бр.13 1000 Скопје