Shtëpi Медиумска кампања во Србија

Медиумска кампања во Србија

Медиумска кампања во ''BLIC.RS'' 2018

Медиумска кампања во ''Telegraf.tv'' 2018

Билборд кампања

СРБИЈА КОЈУ ВОЛИМ - Udruzenje za razvoj turizma I ekologiju    

Туристичка репортажа за #Матка во емисијата Srbija koju volim новинарот Radmilo Bumber со својот познат шарм ни ги доловува убавините на Скопскиот регион.

City Magazine

Adria media group d.o.o /  www.kurir.rs

Plezir Srbija

Travel Magazine-SRBIJA

Српски магазин - Лиса

Македонија земја на соништата

Србија - Story summer

Србија Билборди за 2017 год.