Shtëpi Holiday SPA EXPO

Holiday SPA EXPO

"Holiday & spa expo" 14-16 shkurt, 2019 Sofje, Bullgari

Gjat vitit 2019 do të jetë edicioni i 36-të i Panairit Ndërkombëtar të Turizmit "Holiday & SPA EXPO" në Sofje. Dita e parë e panairit është e hapur vetëm për profesionistët në industrinë e turizmit që mundësonë një ambient të rehatshëm pune në mënyrë që të rrjetëzohen më mirë me partner aktualë dhe takime të reja. Çdo vit, "HOLIDAY & SPA EXPO" pret më shumë se 380 ekspozues nga mbi 22 vende, 60 destinacione dhe rajone turistike, dhe më shumë se 20.000 profesionistë nga industrinë e Turizmit, Pjesëmarrës, vizitorë dhe mysafirë.

Dita e parë e ekspozitës është planifikuar për takime të biznesit me qasje të kufizuar për ekspozuesit, vizitorët te parapaguar dhe përfaqësuesit të akredituar të mediave.

14 - 16 Shkurt 2019

- Për të marrë pjesë në panairin ndërkombëtar, është e nevojshme të dërgoni të skanuara dokumentet e mëposhtme:

  1. Formular i plotësuar (me vulë dhe nënshkrim)
  2. Licencë A (për agjencitë e udhëtimit)
  3. Situata aktuale nga Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë
Rregullore e brendshme për organizimin, mënyrën, procedurën dhe shumën e tarifave të regjistrimit për pjesëmarrjen në panaire të turizmit ndërkombëtar

 

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"