Shtëpi Beogradski Sajam Turizma

Beogradski Sajam Turizma

Белградскиот саем за туризам е најголемиот туристички настан во земјата и Југоисточна Европа. За 40 години, ги исполнува светските стандарди во бизнисот, со своите излагачи гради партнерски односи, а со квалитетна понуда и разни настани секоја година привлекува се поголем број посетители.

Претходната година на саемот за туризам беа претставени 1103 излагачи, а бројот на посетители достигна 70 илјади. Меѓународниот карактер на овој настан го потврдија речиси 300 странски изложувачи од 50 земји ...

Бројни награди и пофалби велат дека ова е најуспешната туристичка манифестација во Србија и во регионот.

41. Саемот за туризам ќе се одржи на Белградскиот саем

21 Февруари - 24 Февруари 2019 година

Очекуваме повеќе од 1.200 изложувачи од рекорден број земји.

 

1,200


изложувачи

 

70,000


посетители

 

31,000 m2


простор

 

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"