Home Vakantiebeurs

Vakantiebeurs

На Vakantiebeurs ви нуди многу дополнителни начини за да се потенцира вашата дестинација или патување производ. Успешните елементи од 2018 година ќе бидат задржани и воведуваме нови елементи.

Ново во 2019 година
Vakantiebeurs Патување Конгресот, во вторникот 8/1
Еден трговски ден, исклучиво за туристички професионалци
Четири потрошувачки денови
Воведувањето на тематски денови, како Фото Петок и Соло Недела
Работилници за готвење и фотографирање

Продолжен поради огромен успех
B2B-дневна и трговски единици
Воведен во 2018 година, а веќе планираме да ја направиме оваа посветена зона поголема! Во среда и четврток, можете повторно да ја посетите B2B салонот на саемот за изложба. Закажете ја вашата лична B2B единица или маса, или користете дневна за да ги задоволите деловните контакти или да најдете мирен простор за работа и да ја користите бесплатната WIFI мрежа. B2B салонот е исклучиво за изложувачи и трговски посетители.
Изработка на свадби
Во 2018 година, ја воведовме специјалната алатката Matchmaking Tool. Врз основа на параметрите и податоците на компанијата што ги внесувате, алатката ги поврзува трговските посетители со изложувачите, но и посетителите на посетителите и излагачите на изложувачите.
Театри
Трговските посетители можат да резервираат целосно опремени театарски простори за (приватни) средби или мали get2gethers.

105,369


посетеност

119


држави

1,126


изложувачи

Саеми

*respected when attaching the documents, please select them all at once, the number of attached documents will be displayed in the right part of the "Choose Files" button