Home TTWarsaw

TTWarsaw

Зошто ова е најдобрата форма на промоција?

Бидејќи Меѓународното патно шоу ТТ Варшава дава шанса да:

 • - да стигнат до нови клиенти и на тој начин да добијат поголем профит
 • - ѓи одржуваат веќе формираните односи
 • - зајакнување на позицијата и промовирање на брендот
 • - презентираат производи директно
 • - добива инстант фидбек за презентираниот производ.

 

3


дена прослава на туризмот

 

500


изложувачи

 

50


држави

 

25


години ТТ Варшава

 

Саеми

*respected when attaching the documents, please select them all at once, the number of attached documents will be displayed in the right part of the "Choose Files" button

Зошто вреди да се избере ТТ Варшава?

 • - можете да стигнете до следниве групи клиенти на едно место и време:
 • - тур-оператори и туристички агенции
 • - сместувачки капацитети сопственици и менаџери
 • - лица одговорни за организирање на службени патувања, настани и интеграциони активности
 • - претставници на транспорт, осигурување и даватели на услуги
 • - граѓаните на Варшава, кои сакаат да најдат место за посета за време на зимски, есенски, новогодишни и новогодишни празници
 • - тоа е шанса да се направат нови вредни деловни контакти со претставниците на странска туристичка индустрија
 • - тоа е одлично место за продажба на есенски и зимски патувања на индивидуални клиенти, главно жители на Варшава
 • - шанса целосно и ефикасно да го искористите своето време на саемот благодарение на распоредот на состаноците пред изложбата
 • - бесплатни совети од советник за корисници кој ќе им помогне на изложувачите да ги користат средствата инвестирани во нивната саемска презентација во максимален степен.