Home EMITT

EMITT

ЕМИТТ, Меѓународната изложба за туризам и изложбата за туризам на Источен Медитеран, е една од првите пет туристички изложби ширум светот. Настанот годишно привлекува над 46.000 индустриски професионалци и туристи кои бараат нови и возбудливи можности за патување од дестинации и туристички компании од целиот свет.
31 Јануари - 03 Февруари 2019 година

Изложувачи (2018): Албанија, Азербејџан, Бахреин, Бангладеш, Белорусија, Босна и Херцеговина, Бугарија, Кина, Куба, Кипар, Франција, Грузија, Германија, Грција, Гвинеја, Индија, Иран, Италија, Јапонија, Јордан, Косово, Киргистан Палестина, Филипини, Русија, Србија, Сејшели, Јужна Африка, Јужна Кореја, Шпанија, Тајпеј, Тунис, САД, Украина, Обединетите Арапски Емирати, Велика Британија, Обединетото Кралство , Узбекистан, Виетнам, Занзибар.

85


држави

1,065


изложувачи

54,364


посетители

600


купувачи

Саеми

*respected when attaching the documents, please select them all at once, the number of attached documents will be displayed in the right part of the "Choose Files" button