Насловна ТТ Warsaw

ТТ Warsaw

Зошто ова е најдобрата форма на промоција?

Бидејќи Меѓународниот туристички настан ТТ Варшава дава шанса учесниците да:

 • - стигнат до нови клиенти и на тој начин да добијат поголем профит,
 • - да ги одржуваат веќе формираните односи,
 • - зајакнување на позицијата и промовирање на брендот,
 • - да ги презентираат производите директно,
 • - добива инстант фидбек за презентираниот производ.

Зошто вреди да се избере ТТ Варшава?

Можете да стигнете до следниве групи клиенти на едно место и време:

 • - тур-оператори и туристички агенции
 • - сместувачки капацитети, сопственици и менаџери
 • - лица одговорни за организирање на службени патувања, настани и интеграциски активности,
 • - претставници на транспорт, осигурување и даватели на услуги,
 • - граѓаните на Варшава, кои сакаат да најдат место за посета за време на зимски, есенски и новогодишни празници,
 • - тоа е шанса да се направат нови вредни деловни контакти со претставниците на странска туристичка индустрија,
 • - тоа е одлично место за продажба на есенски и зимски патувања на индивидуални клиенти, главно жители на Варшава,
 • - шанса целосно и ефикасно да го искористите своето време на саемот благодарение на распоредот на состаноците пред изложбата,
 • - бесплатни совети од советник за корисници кој ќе им помогне на изложувачите да ги користат средствата инвестирани во нивната саемска презентација во максимален степен.

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

 1. Пополнет формулар (печат и потпис)
 2. Лиценца А (за туристички Агенции)
 3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

53


држави

 

136


туроператори

 

450


изложувачи

 

20.000


посетители

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.