Shtëpi Vakantiebeurs

Vakantiebeurs

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit Vakantiebeurs 2019, këtë vit do të mbahet nga 09-13 janar 2019 në Utrecht, Holandë.

Panairi pritet të vizitohet nga 117,000 vizitorë dhe mbi 1200 ekspozues nga e gjithë bota nga 65 vende.

Vakantiebeurs është panairi kryesor i turizmit në Holandë përmes të cilit ekziston mundësia e rrjetëzimit midis sektorit privat të Maqedonisë dhe Holandës.

Në Republikën e Maqedonisë numri i turistëve nga Holanda rritet vazhdimisht dhe në vitin 2017 krahasuar me vitin 2016, rritja e turistëve holandezë në Republikën e Maqedonisë u rrit me 12%, ndërsa numri i netëve ishte 11%.

Linku në faqen zyrtare të panairit:
Vakantibeurs - Utrecht, Holandë

09-13 Janar 2019

Për të marrë pjesë në panairin ndërkombëtar, është e nevojshme të dërgoni të skanuara dokumentet e mëposhtme:

  1. Formular i plotësuar (me vulë dhe nënshkrim)
  2. Licencë A (për agjencitë e udhëtimit)
  3. Situata aktuale nga Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë
Rregullore e brendshme për organizimin, mënyrën, procedurën dhe shumën e tarifave të regjistrimit për pjesëmarrjen në panaire të turizmit ndërkombëtar

105,369


vizitor

119


shtete

1,126


ekspozues

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"