Shtëpi TTWarsaw

TTWarsaw

Зошто ова е најдобрата форма на промоција?

Бидејќи Меѓународното патно шоу ТТ Варшава дава шанса да:

 • - да стигнат до нови клиенти и на тој начин да добијат поголем профит
 • - ѓи одржуваат веќе формираните односи
 • - зајакнување на позицијата и промовирање на брендот
 • - презентираат производи директно
 • - добива инстант фидбек за презентираниот производ.

 

3


дена прослава на туризмот

 

500


изложувачи

 

50


држави

 

25


години ТТ Варшава

 

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"

Зошто вреди да се избере ТТ Варшава?

 • - можете да стигнете до следниве групи клиенти на едно место и време:
 • - тур-оператори и туристички агенции
 • - сместувачки капацитети сопственици и менаџери
 • - лица одговорни за организирање на службени патувања, настани и интеграциони активности
 • - претставници на транспорт, осигурување и даватели на услуги
 • - граѓаните на Варшава, кои сакаат да најдат место за посета за време на зимски, есенски, новогодишни и новогодишни празници
 • - тоа е шанса да се направат нови вредни деловни контакти со претставниците на странска туристичка индустрија
 • - тоа е одлично место за продажба на есенски и зимски патувања на индивидуални клиенти, главно жители на Варшава
 • - шанса целосно и ефикасно да го искористите своето време на саемот благодарение на распоредот на состаноците пред изложбата
 • - бесплатни совети од советник за корисници кој ќе им помогне на изложувачите да ги користат средствата инвестирани во нивната саемска презентација во максимален степен.