Насловна TTG Travel Experience

TTG Travel Experience

 

Единствената порта за италијанскиот излезен пазар
10 -12 октомври 2018 година

ТТГ Римини е главен саем за туризам и туристички пазар во Италија за преговарање и вмрежување помеѓу меѓународната понуда и посредниците на туристичкиот производ. Саемот во Римини е исклучиво B2B настан.

Тоа е единственото место во Италија каде излагачите можат да ги сретнат сите главни италијански туристички агенции и тур-оператори, остварат деловни контакти и развиjат понатамошен успешен бизнис.

3 ДЕНОВИ НА БИЗНИС, ЕФИКАСНОСТ, ПРОДУКТИВНОСТ, ВРАЌАЊЕ НА ВЛОЖУВАЊА ВО ШТО ИДНИНА ЗА ИНДУСТРИЈАТА.

СЕКОЈ ОКТОМВРИ
Најдобро време за да започнете со продавање производи во Италија.

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис),
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

72,662


посетеност

+1,500


меѓународни купувачи

2,550


изложувачи

+300


настани

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.