Насловна Travel EXPO

Travel EXPO

 

Саемот за туризам "ТРАВЕЛЕКСПО АНКАРА", организиран од ATİS Fuarcılık, ќе се одржи на 22-25 март 2019 година на саемот на АТО Конгресјују и Конгресниот центар.
Во наредните години кога регионалните, националните и меѓународните претставници на туристичкиот сектор ќе се приклучат на саемот, со цел да ги задоволат потребите на мало на овој потенцијал, имаме за цел да биде меѓународен настан специјализиран за специфични теми.
22 Март - 25 Март 2019 година

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.