Home Placed 2 GO

Placed 2 GO

Она што е важно за овој "мал и убав" саем е тоа што расте, не само во квантитет, туку и во квалитетот. Ова е очигледно пред сé во фактот што го признаа земјите кои сеуште не ги презентираа своите туристички потенцијали на хрватскиот пазар и за прв пат го избраа Place2go.

Во деловен дел, кој ќе се одржи од 9 до 16 часот, ќе можете да ги поканите сите ваши деловни партнери и да закажете нови работни места, бидејќи саемот ќе биде затворен за посетителите. Без оглед на тоа, ова ќе биде саем за туризам без патници кои ќе подготват интересни предавања за следниот саем. Сепак, ние нема да откриеме никакви детали.

15 Март - 17 Март 2019 година

 

Саеми

*respected when attaching the documents, please select them all at once, the number of attached documents will be displayed in the right part of the "Choose Files" button