Насловна Place 2 GO

Place 2 GO

Неколку факти за “Place2Go”:

  • Најголемо туристичко шоу во Хрватска;
  • Местото каде што се сретнуваат понудата и побарувачката на светските туристички дестинации;
  • Вклучува B2B сектор и B2C;
  • 500 меѓународни изложувачи од 34 земји досега пријавени;
  • Слободен прием/влез за пошироката јавност;
  • B2B средбите се само за акредитирани бизнисмени;
  • B2C деновите (сабота и недела) се отворени за пошироката јавност.

 

Она што е важно за овој саем е тоа што расте, не само во квантитет, туку и во квалитетот. Ова е очигледно пред сé во фактот што го признаа земјите кои сеуште не ги презентираа своите туристички потенцијали на хрватскиот пазар и за прв пат го избраа Place2go.

15 Март - 17 Март 2019 година

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.