Насловна Placed 2 GO

Placed 2 GO

Она што е важно за овој "мал и убав" саем е тоа што расте, не само во квантитет, туку и во квалитетот. Ова е очигледно пред сé во фактот што го признаа земјите кои сеуште не ги презентираа своите туристички потенцијали на хрватскиот пазар и за прв пат го избраа Place2go.

Во деловен дел, кој ќе се одржи од 9 до 16 часот, ќе можете да ги поканите сите ваши деловни партнери и да закажете нови работни места, бидејќи саемот ќе биде затворен за посетителите. Без оглед на тоа, ова ќе биде саем за туризам без патници кои ќе подготват интересни предавања за следниот саем. Сепак, ние нема да откриеме никакви детали.

15 Март - 17 Март 2019 година

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.