Shtëpi ITB

ITB

 

ITB Berlin është një vend ku takohen njerëz nga e gjithë industria e turizmit, shkëmbejnë idetë dhe fillojnë bashkëpunimin. Kjo është një shfaqje kryesore e udhëtimit, një platformë biznesi për ofertën turistike. Kënaqësia e ekspozuesve është 90%, gjë që e bën këtë Panair një nga vendet më të mira ku haset furnizimi dhe kërkesa.

Këtu mund të takoni njerëz nga 5 kontinente, 180 vende, 1,000 blerës, 10,000 ekspozues, 110,000 vizitorë të industrisë dhe 160,000 mysafirë. Përveç kësaj, panairi është i organizuar në 160,000 m2 dhe ka një qarkullim prej 7 miliardë euro.

06 Маrs - 07 Мars 2019 

Për të marrë pjesë në panairin ndërkombëtar, është e nevojshme të dërgoni të skanuara dokumentet e mëposhtme:

  1. Formular i plotësuar (me vulë dhe nënshkrim)
  2. Licencë A (për agjencitë e udhëtimit)
  3. Situata aktuale nga Regjistri Qendror i Republikës së Maqedonisë
Rregullore e brendshme për organizimin, mënyrën, procedurën dhe shumën e tarifave të regjistrimit për pjesëmarrjen në panaire të turizmit ndërkombëtar

 

180


shtete

 

10,000


ekspozues

 

160,000


vizitor

 

600


blerës

 

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"