Насловна ITB Asia

ITB Asia

Што е ИТБ Азија

ITB Asia е интернационален саем за туризам, кој по 20ти пат се одржува во Сингапур. ITB Asia е  тридневен B2B настан од областа на туристичката индустрија.

Тој е дизајниран да стане примарен настан за туристичката индустрија во Азија Пацифик. Денес, ITB Asia е примарно место за средби за индустријата за патување и форум за воспоставување квалитетни контакти со клиентите и спроведување на бизниси.

Ова е местото каде што се среќаваат  водечките меѓународните туристички компании во Азија Пацифик, со врвни меѓународни купувачи од MICE, Leisure и Corporate Travel пазарите.

-Известување за Интернационална саемска манифестација

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми


*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.