Shtëpi Ferie for Alle

Ferie for Alle

 

1.000 + изложувачи и 400 + штандови
13 изложбени сали и повеќе од 60.000 квадратни метри.
Најголемиот саем за одмор во Скандинавија нуди многу повеќе од патувања, дестинации и опрема.

22 Февруари - 24 Февруари 2019 година

Додека барате инспирација за вашето следно искуство за одмор, можете да ги почувствувате Пеењето девојки од Бакенс одмор, да ја дадете вашата понуда на нашите многу аукции, да учествувате во натпревари и многу повеќе.

 

+400


штандови

 

+1,000


изложувачи

 

13


сали

 

60,000m2


површина

 

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"