Home Ferie for Alle

Ferie for Alle

 

1.000 + изложувачи и 400 + штандови
13 изложбени сали и повеќе од 60.000 квадратни метри.
Најголемиот саем за одмор во Скандинавија нуди многу повеќе од патувања, дестинации и опрема.

22 Февруари - 24 Февруари 2019 година

Додека барате инспирација за вашето следно искуство за одмор, можете да ги почувствувате Пеењето девојки од Бакенс одмор, да ја дадете вашата понуда на нашите многу аукции, да учествувате во натпревари и многу повеќе.

 

+400


штандови

 

+1,000


изложувачи

 

13


сали

 

60,000m2


површина

 

Саеми

*respected when attaching the documents, please select them all at once, the number of attached documents will be displayed in the right part of the "Choose Files" button