Насловна Ferie for Alle

Ferie for Alle

 

1.000 + изложувачи и 400 + штандови
13 изложбени сали и повеќе од 60.000 квадратни метри.
Најголемиот саем за одмор во Скандинавија нуди многу повеќе од патувања, дестинации и опрема.

22 Февруари - 24 Февруари 2019 година

Додека барате инспирација за вашето следно искуство за одмор, можете да ги почувствувате Пеењето девојки од Бакенс одмор, да ја дадете вашата понуда на нашите многу аукции, да учествувате во натпревари и многу повеќе.

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

+400


штандови

 

+1,000


изложувачи

 

13


сали

 

60,000m2


површина

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.