Shtëpi CMT Stutgart

CMT Stutgart

 

265.000 посетители на CMT 2018 претставуваа нов рекорд. Би сакале да им посакаме на сите прекрасни празници.
12 - 20 Јануари 2019 година

Добредојдовте во најголемото шоу за потребите на туризмот и одмор во светот. Дозволете си да бидете инспирирани и да го пронајдете вашиот следен сон за одмор. Уживајте и почувствувајте ден на одмор со фолклорни, забавни претстави, најдобри дестинации за одмор и најновите каравани. . Што и да сакате да доживеете на вашиот одмор, можете да ги најдете најдобрите идеи на CMT 2019.

Првокласни забавни и инсајдерски совети

Меѓународната програма за забава и понатамошна обука им овозможува на посетителите и професионалците од туристичката индустрија бројни можности за вмрежување, продавници за разговор, запознавање со луѓе, забави, релаксирање и уживање во себе. Овде можете да откриете и запознаете многу дестинации од нивната културна страна. Можете да очекувате добра забава и современи know-how.

 

Саеми

* kur të bashkëngjitni skedarët, ju lutemi zgjidhni të gjitha në të njëjtën kohë, me numrin e dokumenteve të bashkangjitura do të shfaqen në pjesën e butonit "Choose files"