Насловна CMT Stutgart

CMT Stutgart

 

265.000 посетители на CMT 2018 претставуваа нов рекорд. Би сакале да им посакаме на сите прекрасни празници.
12 - 20 Јануари 2019 година

Добредојдовте во најголемото шоу за потребите на туризмот и одмор во светот. Дозволете си да бидете инспирирани и да го пронајдете вашиот следен сон за одмор. Уживајте и почувствувајте ден на одмор со фолклорни, забавни претстави, најдобри дестинации за одмор и најновите каравани. . Што и да сакате да доживеете на вашиот одмор, можете да ги најдете најдобрите идеи на CMT 2019.

Првокласни забавни и инсајдерски совети

Меѓународната програма за забава и понатамошна обука им овозможува на посетителите и професионалците од туристичката индустрија бројни можности за вмрежување, продавници за разговор, запознавање со луѓе, забави, релаксирање и уживање во себе. Овде можете да откриете и запознаете многу дестинации од нивната културна страна. Можете да очекувате добра забава и современи know-how.

За учество на меѓународниот саем, потребно е да се испратат скенирани следниве документи:

  1. Пополнет формулар (печат и потпис)
  2. Лиценца А (за туристички Агенции)
  3. Тековна состојба од Централен Регистар на РМ
Интерен правилник за организација, начин, постапка и висина на котизација за учество на меѓународни саеми за туризам

 

Саеми

*при прикачување на документите Ве молиме да ги селектирате одеднаш сите, при што во десниот дел до копчето „Choose Files" ќе ви се прикаже бројот на прикачени документи.