logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 

Планирани настани

Саеми за туризам 2013

1.                                                      

Саем:  Vakantiebeurs
Земја:
Холандија                                             
Град:
Утрехт                                                   
Датум: 08 - 13  Јануари 2013      

                        

 

 2. 

Саем:  FERIEN Messe Wien

Земја: Австрија 

Град: Виена
Датум: 10 - 13 Јануари 2013

 

 

 3.                                                   

Саем:  MATKA                                                      
Земја: 
Финска      
Град:
Хелсинки                                                
Датум: 17 - 20 Јануари 2013

 

 

4. 

Саем:  ITM Warsaw 
Земја: Полска  
Град: Варшава  
Датум: 24 - 26 Јануари 2013

 

 

 

5.                                            
Саем:  EMITT 
Земја: 
Турција
Град:
Истанбул
Датум: 24 - 27 Јануари 2013

 

 

 

6

Саем:  Holiday fair
Земја: Белгија
Град: Брисел
Датум: 31 Јануари- 04 Февруари 20137.                                                      
Саем:  Bit                                                                              
Земја: 
Италија                                                             
Град:
Милано                                                                  
Датум: 14-17 Февруари 2013                              

 

 

8

Саем:  HOLIDAY&SPA EXPO   
Земја: Бугарија    
 Град: Софија   
Датум: 14-16  Февруари 2013   

 

 

9.                                           
Саем:  IFT
Земја: 
Србија
Град:
Белград
Датум: 21 - 24 Февруари 2013

 

 

10. 

Саем:  ITB 
Земја: Германија
Град: Берлин
Датум: 06 - 10 Март 2013

 


11.                                        
Саем:  Mitt                                                                         
Земја: 
Русија                                                       
Град:
Москва                                                                    

Датум: 20 - 23 Март 2013                                      

 

 

12. 

Саем:  TUR   
Земја: Шведска 
Град: Гетеборг 
Датум: 21 - 24 Март 2013

Назад 

Креиран од kate7 на 06.12.2012