logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Известување

Известување

 

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија Ве известува дека најавениот  “Самит за туризам 2017” кој требаше да се одржина 19 и 20ти јуни, во партнерство со Jacobs Media Group и PATA (Pacific Asia Travel Association)со теми, управување со кризи во областа на туризмот и европска верзија на “PATA Global Insights Conference” (PGIC), е откажан од страна на организаторот.

 

 

Со почит,

Агенција за промоција и поддршка на туризмот на Република Македонија

Назад 

Креиран од Mevludin.S на 17.06.2017