logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Информативна тура за тур операторот Voyager Autrementод Франција

Информативна тура за тур операторот Voyager Autrementод Франција

 

 

Агенцијата за промоција и поддршка на туризам на Република Македонија организираше тродневна инфо тура за тур операторот Voyager Autrement, кој на годишно ниво испраќа над 15.000 туристи насекаде во светот.

 

Македонија е вклучена во нивната програма за алтернативен туризам, како нова и неоткриена дестинација.

 

Со живописни села, регионот на вино, планини, прекрасни езерски одморалишта, убави пејзажи, богата култура, сончеви денови, љубезни луѓе и поволни цени за странските туристи, велат дека Македонија е идеална за одмор и релаксација.

 

Туристичката понуда на Скопје и Охрид и нивното историско и културно наследство беа највпечатливи, а посебно интересен беше манастирскиот туризам.

 

 

 

 


Назад 

Креиран од dino на 14.06.2016