logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Итна седница на Советот на АППТ

Почитувани,

 

Поради промената во состојбите од час во час и откажување на резервациите во текот на денешниот ден од повеќе странски партнери, ќе биде свикана итна седница на Советот на АППТ со цел да се превземат мерки и активности за надминување на актуелната ситуација.

 

 

 

Со почит,  

 

 

ДИРЕКТОР, 

 

 Кристијан Џамбазовски

Назад 

Креиран од Mevludin на 13.05.2015